Van zaterdag 1 juli tot zaterdag 22 juli hebben we nog een paar mooie plekjes voor de gezinnen die nog niets gevonden hebben. Let op: 13 juli komt de Tour de France langs hier in het dorp!

Midden in de pyreneeen ligt het pittoreske marmerdorpje Saint-Béat. 10 jaar geleden vonden wij daar een kasteeltje wat we naar de moderne tijd hebben gerenoveerd met de charme uit vervlogen tijden. Samen met de naastgelegen schuur die verbouwd werd tot gite, hebben we geprobeerd hier een heerlijk kleinschalig vakantieparadijs van te maken.
~*~
Onze tuin biedt vele zitjes en voor de kinderen zijn er diverse speeltoestellen waaronder een grote trampoline, schommel, een heerlijk voetbalveld, en niet te vergeten in de zomer een zwembad ter afkoeling.

Samen met onze table d'hotes die 4 keer in de week een 3-gangenmenu kan verzorgen, op basis van seizoensgerichte producten uit onze omgeving, en alle activiteiten direct naast de deur - zowel zomers als s'winters - is het een plek om heerlijk tot rust te komen. En wil je nog even van een ander land genieten, ga dan nog even heerlijk tapas eten net over de grens in spanje.

Onze jeu-de-boule baan Onze sauna Onze gite

Onze hond Een van onze slaapkamers Een van de buitenkeukens Wij

Onze chambre d'hotes kamers en appartementen zijn ruim van opzet en ieder voorzien van eigen badkamer en huiskamer. Door verschillende ruimtes met elkaar te verbinden is het mogelijk om ook grotere groepen en verschillende families te laten verblijven.
~*~
Ook de naastgelegen gite biedt alle comfort met een prive-opgang en eigen tuin. De Gite van chateau Serre Barbier is te huren voor eventueel 2 families tot en met 8 personen.
Naam:
Email:
Telefoon:
Onderwerp:
Bericht: