~ 1 persoons kamer ~

Op de 2de etage gelegen, voorzien van een bed (1.60m*2m), koffievoorziening, linnenkast, badkamer met bad, douche, wastafel & toilet.

Prijs: 1 persoon: 65 euro p.nacht, 2 personen: 85 euro p.nacht.

Badkamer Slaapkamer Raampje van de badkamer Hal

~ 2 persoons kamer ~

Op de 1ste of 2de etage gelegen, voorzien van een boxspringbed (2*80cm*2m) met huiskamergedeelte met bank en tafel, koffie & theevoorziening, badkamer met douche, wastafel, en toilet.

Prijs: 85 euro per nacht.

Zitgedeelte Uitzicht op de Pic de Gar Slaapgedeelten Badkamer

~ 2 persoons suite ~

Op de eerste etage gelegen, voorzien van een bed (1.60m*2m), koffievoorziening, linnenkast, badkamer met bad, douche, dubbele wastafel & toilet, en huiskamer met bank, en tafel.

Prijs: 99 euro p.nacht voor 2 personen.

Huiskamer Badkamer Open haard slaapkamer Slaapkamer

~ 4 persoons kamer (vuur) ~

Op de eerste etage gelegen, voorzien van een bed (1.60m*2m), extra slaapkamer met stapelbed, koffievoorziening, koelkast, linnenkast, badkamer met douche, wastafel & toilet, en huiskamer met bank, en tafel. Tevens is er in de chateautuin een buitenkeuken voorzien van koelkast en opwarmmogelijkheid beschrikbaar samen met een picknickbank.

Prijs: 135 euro p.nacht voor 4 personen.

Kinderkamer met stapelbed Slaapgedeelte ouders Badkamer Zitgedeelte

~ 4 persoons suite ~

Op de tweede etage gelegen, voorzien van een bed (1.80m*2m), aparte slaapkamer met 2 bedden van 90cm*2m, koffievoorziening, linnenkast, badkamer met bad, douche, wastafel & toilet, en huiskamer met bank, en tafel.

Prijs: 145 euro p.nacht voor 4 personen.

Uitzicht Huiskamer Een van de slaapkamers Badkamer

Naam:
Email:
Telefoon:
Onderwerp:
Bericht: